אוהבים לארח? ריח של בשר צלוי מטריף אתכם? תנו לעצמכם את המתנה שאתם צריכים: גריל גז, לאירוח פשוט, מהיר וטעים הרבה יותר.
מהו גריל גז?
באופן טבעי כשאנו חושבים על גריל, אנו חושבים על הגריל המסורתי – גריל פחמים. אך למעשה לגריל פחמים יש חסרונות מסוימים והוא לא מתאים לכל אחד. נפרט מעט את היתרונות של גריל גז על פני גריל פחמים.
מה נשווה? | גריל גז | גריל פחמים |
עיסוק ועבודה | מפעילים את הגריל, מניחים את הבשר או המוצרים לצלייה, הופכים כשצריך וזהו | יש לסדר את הפחמים, לפזר אותם מדי פעם, לנפנף כל העת ולשמור על החום |
ניקיון נדרש | גריל גז מצויד במערכת עצמית לניקוז השומנים מה שמיקל מאוד על הניקוי | יש לנקות את הגריל בעצמנו והוא יוצר הרבה יותר פיח ולכלוך |
המשמעות לסביבה | גריל גז פולט הרבה פחות CO2 ובכך ממזער את הנזק לסביבה | כמות גדולה של CO2 נפלטת, עשן ופיח רעלניים מזיקים לסביבה |
אירוח פשוט יותר
נתח בשר שעשוי היטב בגריל הוא פינוק אמיתי לחובבי הבשר שבינינו. אבל לא רק בשר – בגריל או במעשנת בשר ניתן לצלות ולעשן גם דגים, ירקות, פירות וגבינות. מה שקורה עם גריל פחמים זה שפעמים רבות פשוט אין לנו כוח… לעמוד בחום ולנפנף, לסדר פחמים, לנקות אחר כך את כל הפיח והשומן השרוף. זה מונע ממנו לארח בכיף. עם גריל גז לעומת זאת אנו יכולים פשוט לתאם עם חברים, להפעיל ולשים את הנתח שלנו.
מה הופך גריל גז לאיכותי?
רשת הצלייה
מבחינת התוצאה, החלק המשמעותי ביותר בגריל הוא רשת הצלייה. בגז נוניש, המתמחה במוצרי גריל ואירוח, מציעים גריל גז עם רשת יצוקה הכוללת 3 חלקים. מדובר לא רק בשטח צלייה גדול, אלא גם ביכולת איסוף חום ופיזורו בצורה טובה.
מבערים ו-BTU
אחראים על אספקת הגז. גריל גז של גז נוניש מצויד במבערים איכותיים מנירוסטה ו-BTU 30,000. התפוקה הגדולה הזו יחד עם איכות הרשתות ומפזרי הלהבה מספקת צלי איכותי, בטעם מקסימלי, ומינימום זמן ועבודה.